Binnenzonwering

Binnenzonwering

Iedereen heeft een eigen stijl. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. Maak kennis met al onze mogelijkheden en bezoek daarna één van onze showrooms.
luxa4

  In ons assortiment:
 • Rolgordijnen
 • Vouwgordijnen
 • Plisségordijnen en duettes
 • Multishades
 • Verticale Lamellen
 • Horizontale jaloezieën
 • Duette Shades
 • Facette/ shades
 • Silhouette Shades
 • Lamelgordijnen
 • Vertical Strings

Uit de collectie van :
Luxaflex, Flexcolours, Multisol en Verano.

 

flex_home_picture

 

 

Stijlvol, elegant en tijdloos.

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. De lamellen maken het mogelijk de lichtinval en daarmee de sfeer van uw kamer in één beweging naar uw hand te zetten.

De shutters worden tot op de millimeter voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit basswood= lindehout en ecowood.

Basswood is een lichte, maar stevige houtsoort met een mooie structuur. Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter. Basswood laat zich uitstekend verwerken, waardoor deze shutters in veel vormen en maten leverbaar zijn.

Ecowood shutters worden gemaakt van composiet hout. Gunstige prijsstelling. Ecowood shutters zijn afgewerkt met een polipropyleen coating die voorkomt dat er vocht en vuil binnendringt. Hierdoor kunt u ze zonder problemen toepassen in vochtige ruimtes.

shutters

Verzonken scharnieren
Onze shutters herkent u aan de verzonken scharnieren. Deze zijn niet zichtbaar als de shutters gesloten zijn. Hierdoor sluiten de panelen perfect op elkaar aan. Verzonken scharnieren zorgen tevens voor een rustig en strak uiterlijk.

Ambachtelijk vakmanschap
De zijstijl van de shutterpanelen heeft een kern die is opgebouwd uit meerdere lagen verlijmd hout. Deze zgn. technische zijstijl is aan de boven- en onderzijde verlijmd met een pengatverbinding. Deze constructie maakt de shutters zeer solide. De kans dat het hout kromtrekt is dan ook minimaal.

Kwartiersgezaagde lamellen
De lamellen zijn altijd kwartiersgezaagd. Deze methode van zagen zorgt voor een mooie houtstructuur en beperkt kromtrekken tot een minimum. Bovendien kunnen hierdoor mooie, rechte lengtes worden verkregen en is de werking gering.

Duurzame lakafwerking
Onze shutters zijn diverse malen afgelakt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor in de badkamer en gaan ze krassen en verkleuring tegen.

Kleuren

Basswood shutters kunnen geleverd worden in alle kleuren uit de kleurencollectie. Deze bestaat uit 50 eigentijdse lak- en beitskleuren. Bij de lakkleuren heeft u de keuze uit 17 wittinten, variërend van spierwittot romig en grijs. Er is vrijwel altijd een kleur die aansluit bij de kleur van uw kozijnen, muren of meubilair.Ook de lakkleur zwart is opgenomen in ons assortiment. Bij de beitskleuren moet u denken aan een kersen-look, vergrijsd hout of een teakhouten uitstraling.

Daarnaast is het mogelijk om de shutters in vrijwel alle RAL- en NCS-kleuren af te lakken.Welke kleur u ook kiest, van een shutter met krasvaste UV-bestendige zijdeglans meubellak, heeft u jaren plezier. Ook hiermee beperken we de kans op verkleuring tot een minimum.

Toepassingen

Basswood shutters kunnen niet alleen worden toegepast bij rechte ramen. U kunt ze ook gebruiken voor ramen met speciale vormen, (openslaande) deuren, in een kastenwand of als roomdivider.

shutters_wit

Speciale raamvormen
Rond, schuin, getoogd… Basswood shutters zijn bij uitstek geschikt voor ramen met afwijkende vormen. De bijzondere vorm van het raam blijft zichtbaar, maar het licht kan toch worden geweerd.

Draaikiepramen
Lastig om raamdecoratie te vinden voor een draaikiepraam? Shutters bieden de oplossing. Ze kunnen op of voor het raam worden gemonteerd. Ook bij dakramen kunnen ze op het raam worden bevestigd.

Kastenwand
Shutters als deur in een kastwand. Met scharnieren of in een schuifrailsysteem. Sfeervol en bovendien goed voor de ventilatie. Het is mogelijk om een deel van shutter af te werken met een dicht paneel.

Roomdivider
Met shutters kunt u een ruimte in tweeën splitsen. Met gesloten lamellen vormen ze als het ware een muur en zijn het twee aparte ruimten. Zijn de lamellen open, dan horen ze toch een beetje bij elkaar.