Buitenzonwering

Buitenzonwering

Screens | Suntrade

ritz_screen02

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Doordat screens veel al op de kozijnen gemonteerd worden, is het raam volledig bedekt met zonwering. Dit tot tegenstelling op bijvoorbeeld uitvalschermen. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden screens veelvuldig toegepast opgrote gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. De screens worden geleverd in een zo klein mogelijk kastje, zodat het een compacte zonwering is die nauwlijks opvalt..

De aluminium behuizing van het screen wordt geleverd in diverse standaard kleuren, maar moffelen in elke gewenste RAL kleur is natuurlijk ook mogelijk.

Standaard screens:
Standaard screens zijn screens die uitgevoerd zijn met aluminium kast, aluminium geleiders, aluminium verzwaarde onderlat en standaard met Serge 525 gram m2 doek.

Doordat de onderlat verzwaard is hangt het doek strak naar beneden, en zijn deze screens geschikt tot windkracht 4 beaufort.

ritz_screen


Ritzscreens:

Ritzscreens het neusje van de zalm op screen gebied. Aan de zijkanten van het doek is een rits geseald. Deze rits loopt gefixeerd in de geleiders.
Lichtafsluitend: De zijgeleiding heeft geen opening naar het doek, dus geen hinderlijk zonlicht kan binnendringen. Door de rits strak en rimpelloos doek. Windvast: De originele rits in het systeem houdt het scherm zo strak dat wind er geen vat op krijgt. Voldoet aan Europese norm EN13561 (windweerstand klasse 3) windkracht 7 beaufort.
Insectenwerend: Door de naadloze aansluiting van het doek in de geleiders en het rubber in de onderlijst, sluit een ritsscreen rondom af, hierdoor hebben insecten geen kans.Ook voor grote maten screens is de ritsscreen uitermate geschikt.

 
 

Rolluiken | Suntrade

rolluikCombinatie van veilig gevoel. Duurzaamheid en vormgeving.Het nuttige met het aangename combineren. Rolluiken en rolpoorten zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

Rolluiken zijn: verduisterend, waarborgen van privacy, inbraakpreventief, geluids- kou- en warmte isolatie.

Suntrade levert u een rolluik van het Duitse kwaliteits merk Heroal. Heroal voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen. Beste lakkwaliteit, hogere krasvastheid, beter kleurecht. Tip: vraag bij aankoop van rolluiken altijd naar het merk!

Binnen ons assortiment kan er worden gekozen voor diverse modellen omkasting. Leverbaar in een reeks standaard kleuren. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles nog meer contrast te geven, combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. Uiteraard kan het product in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden.

  Rolluiken kunnen op diverse manieren bediend worden.
 • Band of koord bediening binnen
 • Electrisch middels Somfy motor en wandschakelaar
 • Electrisch middels Somfy RTS motor en afstandbediening
 • Diverse hulpmiddelen zoals zon- en windautomaat, tijdklok, temperatuur regelaar etc.
 

Markiezen | Suntrade

Sfeervol en authentiek

markiezenZonwering met de meest klassieke en sfeervolle uitstraling. Door de gesloten zijkanten bieden ze optimale bescherming.

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele gebouwen maar ook in moderne gebouwen komen ze goed tot hun recht.

Wij bieden onze markiezen in het aluminium of hout en natuurlijk in veel verschillende kleuren. Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van traditionele houten markiezen benadert. Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.

 

 

  Standaard zijkap: Aluminum
  Aluminium zijkap met aluminium overkapping
 • Duurzaam
 • Onderhoudsvrij
 • Sterk
 • Strak design
  Optionele zijkap: Vurenhout of Meranti hout
  Houten zijkap met vurenhouten overkapping
 • Ambachtelijke uitstraling
 • Traditioneel houtwerk
 • Niet onderhoudsvrij

Behoudens het type is de kleur erg bepalend voor de uitstraling van een markies. Doek in combinatie met biesband, een geschulpte volant of recht. Volant belettering en doekbelettering is mogelijk. Tevens kunt u de omkasting in ieder gewenste ral-kleur laten maken.

 

Knikarmschermen | Suntrade

verano knikarm

Knikarmschermen vinden hun toepassing op het terras daarom worden ze ook wel terrasschermen genoemd.

Door gebruik te maken van knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. Door de verscheidenheid in typen schermen en dessins doeken is het mogelijk een scherm te kiezen dat in alle opzichten perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Met als resultaat een aantrekkelijke verlenging van uw woonruimte, inclusief de mogelijkheid om hinderlijk zonlicht en overdadige hitte effectief te weren. Creëer sfeer met extra verlichting of terrasverwarming.

Voel u als een god in Frankrijk onder een Suntradezonnescherm.

 

Type Van zogeheten 2-buis systemen tot 3- buis systemen
Half gesloten systeem of volledige cassettes

Afmetingen Minimaal 300 cm breed; maximaal ? cm breed.
(ons record 21,80 meter breed)
Minimale uitval 150 cm maximale uitval 400 cm.

Bediening Handmatig d.m.v. soepel lopend oogwindwerk met slingerstang
Elektrisch d.m.v. Somfy buismotor met wandschakelaar
Elektrisch d.m.v. Somfy RTS motor en afstandbediening
Diverse hulpmiddelen zoals zon- en windautomaat, windbeveiliging etc.

Doek Zonweringdoeken van diverse leveranciers
Swela, Dickson, Tibelly of Urban Colours
Allen duurzame kwaliteit (300gr p/m2), vochtbestendig,
rot- en schimmelvrij, water- en vuilafstotend, UV-bestendig en bestand tegen weersinvloeden.

Omkasting
  De aluminium omkasting van de knikarmschermen zijn in diverse standaard kleuren te verkrijgen:

 • Geanodiseerd aluminium (zilverkleurig)
 • Gemoffeld in RAL 9001 crème wit.
 • Gemoffeld in RAL 9010 wit
 • Gemoffeld in RAL 7016 antraciet
 • Of ieder gewenste RAL-kleur tegen meerprijs.
Ook voor de nieuwste trend structuurlack bent u bij Suntradeaan het juiste adres.

Armen Gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van 2 kabels of een ketting en sterke veren. Alle aluminium onderdelen zijn gestanst i.p.v. gegoten. Gestanste onderdelen zijn vele malen sterker en duurzamer dan gegoten aluminium onderdelen.

Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal, zoals ook ons montage materiaal.