Screens | Suntrade Montage

Screens | Suntrade

ritz_screen02

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Doordat screens veel al op de kozijnen gemonteerd worden, is het raam volledig bedekt met zonwering. Dit tot tegenstelling op bijvoorbeeld uitvalschermen. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden screens veelvuldig toegepast opgrote gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op woonhuizen. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. De screens worden geleverd in een zo klein mogelijk kastje, zodat het een compacte zonwering is die nauwlijks opvalt..

De aluminium behuizing van het screen wordt geleverd in diverse standaard kleuren, maar moffelen in elke gewenste RAL kleur is natuurlijk ook mogelijk.

Standaard screens:
Standaard screens zijn screens die uitgevoerd zijn met aluminium kast, aluminium geleiders, aluminium verzwaarde onderlat en standaard met Serge 525 gram m2 doek.

Doordat de onderlat verzwaard is hangt het doek strak naar beneden, en zijn deze screens geschikt tot windkracht 4 beaufort.

ritz_screen


Ritzscreens:

Ritzscreens het neusje van de zalm op screen gebied. Aan de zijkanten van het doek is een rits geseald. Deze rits loopt gefixeerd in de geleiders.
Lichtafsluitend: De zijgeleiding heeft geen opening naar het doek, dus geen hinderlijk zonlicht kan binnendringen. Door de rits strak en rimpelloos doek. Windvast: De originele rits in het systeem houdt het scherm zo strak dat wind er geen vat op krijgt. Voldoet aan Europese norm EN13561 (windweerstand klasse 3) windkracht 7 beaufort.
Insectenwerend: Door de naadloze aansluiting van het doek in de geleiders en het rubber in de onderlijst, sluit een ritsscreen rondom af, hierdoor hebben insecten geen kans.Ook voor grote maten screens is de ritsscreen uitermate geschikt.