Knikarmschermen & terrasschermen

Een sfeervol verlengstuk van uw woning

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, vormen een sfeervol verlengstuk van uw woning. Ze garanderen een vrije doorloop en door de verscheidenheid in typen en dessins vindt u altijd een scherm dat in alle opzichten perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Dit met als resultaat een aantrekkelijke verlenging van uw woonruimte, inclusief de mogelijkheid om hinderlijk zonlicht en overdadige hitte effectief te weren. En met verlichting of terrasverwarming extra sfeervol en comfortabel.

Vragen over onze terrasschermen?

Alle mogelijkheden op een rij

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende types, afmetingen en uitvoeringen, waardoor u altijd het knikarmscherm vindt dat bij u past. Zo bieden we zowel 2-buis- als 3-buissystemen, halfgesloten of met volledige cassettes, met een minimale breedte van 300 cm en tot wel 21,8 meter breed. Daarbij heeft u de keuze uit zowel handmatige bediening als elektrisch middels een traditionele wandschakelaar of afstandsbediening. En zijn er diverse toebehoren beschikbaar waaronder een zon- en windautomaat en windbeveiliging.

 De aluminium omkasting van de knikarmschermen is in diverse standaardkleuren verkrijgbaar, waaronder: zilver (geanodiseerd aluminium), crèmewit (RAL 9001), wit (RAL 9010) en antraciet (RAL 7016). Uiteraard is iedere gewenste andere RAL-kleur tegen meerprijs mogelijk, en ook kunt u voor de nieuwste trend, structuurlak, bij ons terecht.

Robuust en duurzaam

Net als onze andere soorten zonwering, gaan ook de knikarmschermen jarenlang mee. Zo zijn de doeken afkomstig van gerenommeerde leveranciers als Swela, Dickson, Tibelly en Urban Colours, en verzekert u zichzelf van een duurzame kwaliteit (300 gr/m2). Bovendien zijn alle zonweringsdoeken vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, water- en vuilafstotend, uv-bestendig en bestand tegen alle weersinvloeden.

De armen zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van twee kabels of een ketting en sterke veren. Alle aluminium onderdelen zijn gestanst in plaats van gegoten, wat ze vele malen sterker maakt. Ook de bouten en moeren zijn van roestvast staal, net als ons montagemateriaal overigens. Zo verzekert u zich van jarenlang plezier zonder omkijken.

Bekijk meer van onze mogelijkheden

Heeft u nog vragen over onderhoud van uw zonwering?
Stuur dan een mail naar: info@suntrade.nl of vul hieronder het contactformulier in