Markiezen

Optimale zonwering met een nostalgische uitstraling

Markiezen zijn al jarenlang erg populair en dat is niet voor niets. Dankzij hun unieke constructie zijn ze goed bestand tegen de wind, en uniek is ook dat ze zonlicht van opzij tegenhouden. Bovendien zijn ze leverbaar in tal van kleuren, uitvoeringen en dessins. Maar het is vooral de nostalgische uitstraling die hoge ogen gooit. Daardoor passen markiezen geweldig bij klassieke woningen, hoewel ze zeker ook bij moderne huizen niet misstaan.

Vragen over onze markiezen?

Aluminium of houten markiezen

Suntrade levert markiezen in heel veel verschillende kleuren, uitgevoerd in hout of aluminium. Deze laatste variant is veel minder onderhoudsgevoelig en heeft een langere levensduur. En door het gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting benaderen ze de traditionele houten markiezen perfect. Door de dichte zijkanten vormen beide soorten markiezen de ideale zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.

De voor- en de nadelen

De markiezen van Suntrade worden standaard geleverd met een aluminium zijkap met een aluminium overkapping. Kenmerkend voor dit type markiezen is dat het duurzaam, robuust en onderhoudsvrij is, evenals het strakke design. Optioneel is het ook mogelijk om de markiezen in vurenhout en Meranti-hout uit te voeren. Hier komt nog echt traditioneel handwerk aan te pas, en het geheel heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Nadeel is het wel dat het wat meer onderhoud vergt.

Bekijk meer van onze mogelijkheden

Heeft u nog vragen over onderhoud van uw zonwering?
Stuur dan een mail naar: info@suntrade.nl of vul hieronder het contactformulier in