Rolluiken & -poorten

Duurzaamheid, design en een veilig gevoel ineen

Geen zonwering zo veelzijdig als rolluiken en rolpoorten. Ze werken niet alleen verduisterend, geluidswerend, kou- en warmte-isolerend, maar bieden ook de nodige privacy en houden ongewenste indringers buiten. Dat voelt wel zo veilig. Zeker omdat u bij ons kunt rekenen op de Duitse kwaliteit van het merk Heroal. Zo hebben de rolluiken en rolpoorten de beste lakkwaliteit, een hogere krasvastheid, en zijn ze kleurecht.

Vragen over onze rolluiken?

Eindeloze mogelijkheden in rolluiken

Binnen ons assortiment kunt u kiezen voor diverse modellen omkasting in een reeks standaardkleuren. Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om zo meer contrast te creëren. En daarnaast kunnen de rolluiken en rolpoorten tegen meerprijs in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden.

Er zijn bovendien verschillende extra’s verkrijgbaar zoals een zon- en windautomaat, een tijdklok, temperatuurregelaar en nog veel meer. En ook in bedieningsgemak heeft u tal van mogelijkheden waaronder een band- of koordbediening binnen, elektrisch middels een wandschakelaar of via een afstandsbediening.

 

Bekijk meer van onze mogelijkheden

Heeft u nog vragen over onderhoud van uw zonwering?
Stuur dan een mail naar: info@suntrade.nl of vul hieronder het contactformulier in