Screens

Houd de zon buiten, haal daglicht binnen

De zon effectief weren en toch naar buiten kunnen kijken? Screens bieden uitkomst. Ze worden veelal direct op de kozijn gemonteerd en bedekken het raam volledig. En omdat ze geleverd worden in een compact kastje, gaan ze naadloos op in elk interieur. Naast de zonwerende functie bieden screens ook de nodige privacy en zijn ze eenvoudig te monteren bovendien. Met dat en meer vormen ze een stijlvolle en praktische oplossing voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen.

Vragen over onze screens?

Standaardscreens en exclusieve ritzscreens

Suntrade levert een tweetal soorten screens: standaardscreens en de exclusieve en stevigere ritzscreens. Standaardscreens zijn uitgevoerd in een aluminium behuizing met een kast, geleiders, een verzwaarde onderlat en inkijkwerend 525 grams/m2-doek, en zijn bestand tot windkracht 4 Beaufort. De aluminium behuizing van het screen wordt geleverd in diverse standaardkleuren, maar tegen meerprijs is elke gewenst RAL-kleur mogelijk.

Wilt u meer comfort en stijl?

Kies dan voor ritzscreens. Aan de zijkanten van deze doeken is een rits geseald, die gefixeerd in de geleiders loopt. Omdat de zijgeleiding geen opening heeft naar het doek, zijn ze volledig lichtafsluitend, kan er geen hinderlijk zonlicht binnendringen, maar ook geen insecten. Het doek is daarnaast strak en rimpelloos. En de rits houdt het scherm zo strak dat wind er geen vat op krijgt (tot windkracht 7 Beaufort). Bijkomend voordeel is dat de ritzscreens ook in grote formaten tot wel [aantal] m2 geleverd kunnen worden.

Unieke eigenschappen screens

  • Verkrijgbaar in standaarduitvoering en exclusieve ritzscreens
  • Optimaal zonwerend en inkijkwerend, laat daglicht binnen
  • Ritzscreens zijn volledig lichtafsluitend, windvast en insectenwerend
  • Onopvallend design, naadloos te integreren
  • Eenvoudig te monteren
  • Verkrijgbaar in grote formaten (ritzscreens)

Bekijk meer van onze mogelijkheden

Heeft u nog vragen over onderhoud van uw zonwering?
Stuur dan een mail naar: info@suntrade.nl of vul hieronder het contactformulier in